Σχολή Χορού Μαρίας Λάζαρη

37 Χρόνια Προσφοράς στον Χορό

Γεια σας. Είμαι η Μαρία Λάζαρη
και σας καλωσορίζω
στη Σχολή Χορού μας.

Με ανανεωμένες εγκαταστάσεις, διάθεση και ηλεκτρονική ταυτότητα, περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας περάσουμε όλες τις γνώσεις μας γύρω από την τέχνη του Χορού.

Στη Σχολή μας είναι ευπρόσδεκτοι μαθητές όλων των ηλικιών, με χορευτική εμπειρία ή χωρίς.

Στις αίθουσές μας διδάσκουμε μπαλέτο όλων των βαθμίδων του ρωσικού συστήματος Vaganova, σύγχρονο, jazz, hip hop, αυτοσχεδιασμό, barre Astie, κάρακτερ, stretching, yoga, pilates. Επίσης, λειτουργούν τμήματα προσχολικής ηλικίας μουσικοκινητικής αγωγής, τμήματα ενηλίκων για μπαλέτο και σύγχρονο, καθώς και τμήμα γυμναστικής κυριών.

Barre Astie

Τμήματα Προσχολικής Ηλικίας

Pilates, Gym, Yoga, Stretching

Hip Hop

Τμήματα Ενηλίκων

Σύγχρονο

Θεατρικός Aυτοσχεδιασμός

Κλασικό Μπαλέτο

37

Χρόνια διδασκαλίας

Μας έχουν παγιώσει ως μία από τις πιο αξιόπιστες Σχολές Χορού στην Αθήνα. Οι επιδόσεις των μαθητών μας και τα βιογραφικά των καθηγητών μας το επιβεβαιώνουν περίτρανα.

Μαρία Λάζαρη

Κλασσικό μπαλέτο

Πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Καθηγήτρια χορού του Υπ. Πολιτισμού. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης (Maitrise en Danse) και είναι διπλωματούχος του ρώσσικου συστήματος Vaganova.

Γαλήνη Γυρτάτου

Σύγχρονο

Aπόφοιτη της σχολής μας, πτυχιούχος καθηγήτρια χορού του Υπουργείου Πολιτισμού και διπλωματούχος του ρώσσικου συστήματος Vaganova.

Γεωργία Δουκάκη

Μπαλέτο, Αυτοσχεδιασμός

Απόφοιτη της σχολής μας, πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχιούχος καθηγήτρια χορού του Υπουργείου Πολιτισμού.

Κωνσταντίνα Μέρμελα

Μπαλέτο, Pilates

Απόφοιτη της σχολής μας, πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά,  πτυχιούχος καθηγήτρια χορού του Υπουργείου Πολιτισμού και διπλωματούχος του ρώσσικου συστήματος Vaganova.

Τάσος Μπεκιάρης

Hip Hop

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Marketing και διπλωματούχος του ISTD modern dance. Έχει παρακολουθήσει σεμιναριακό κύκλο μαθημάτων διδασκαλίας Musical, Funky Commercial Jazz, Street Jazz, Hip Hop, Lyrical στη Νέα Υόρκη.

Εμμανουέλα Περδίκη

Σύγχρονο Ενηλίκων, Stretching

Απόφοιτη της σχολής μας, πτυχιούχος καθηγήτρια χορού του Υπουργείου Πολιτισμού και επί πτυχίο Κοινωνική Λειτουργός στα Τ.Ε.Ι Αθηνών.

Κατερίνα Αγγελετάκη

Pilates, Γυμναστική

Διπλωματούχος Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Δέσποινας Γρηγοριάδου από το 1996. Δίδαξε μπαλέτο και μουσιοκοκινητική αγωγή στο δήμο Πειραιά, σε ιδιωτικές σχολές χορού και παιδικούς σταθμούς.

ioanna_tsakalou

Ιωάννα Τσακάλου

Barre Astie

Διπλωματούχος Ανωτέρας Επαγγελματικής Σχολής Χορού των Λεωνίδα ντε Πιαν-Ρενέ Κάμμερ. Από το 1980 ως το 1986 συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος στο ΑΕΝΑΟ Χοροθέατρο του ΚΘΒΕ του Daniel Lommel. Μελέτησε τη μέθοδο Barre Astie δίπλα στον ίδιον τον Alain Astie από το 1992 και από το 2012, όταν πήρε το Diplome της BARRE ASTIE.

Μην φοβάστε να ξεπερνάτε τα όριά σας...
Τότε είναι που η ψυχή αληθινά μιλάει!

Γαλήνη Γυρτάτου

Το μέλλον ανήκει σ' αυτούς που πιστεύουν στα όνειρά τους.
Συνεχίστε να κάνετε όνειρα και πιστέψτε μόνο σ' αυτά...

Κωνσταντίνα Μέρμελα

"Κι εκείνοι που εθεάθησαν να χορεύουν θεωρήθηκαν τρελοί από εκείνους, που δεν μπορούσαν ν' ακούσουν τη μουσική". Να είσαι πάντα ένας απ' τους τρελούς...

Γεωργία Δουκάκη

Άκου... τις φωνές της εποχής!
Νοιώσε... την απόρια των απόηχων!
Χόρεψε... για να ζεις "ελεύθερα"!

Τάσος Μπεκιάρης

Η ζωή δε μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!
...κι ο χορός είναι μία απ' αυτές.

Μαρία Λάζαρη